Hírek

Konferenciaszervezési pályázat

2023.12.08 | MITT

A Magyar Idegtudományi Társaság (MITT) pályázatot hirdet nemzetközi konferenciaszervezés támogatására a 2024-es évben.


Letöltés


A MITT 1 millió forinttal támogatja olyan idegtudományi témában szervezett, minimum egy teljes napig tartó, nemzetközi, angol nyelvű szimpóziumok/workshop-ok szervezését a 2024-es évben, melyek neves nemzetközi előadókat vonultatnak fel, és a MITT tagság széles körének érdeklődésére számíthatnak. Előre láthatólag az év során 2 pályázat pozitív elbírálására lesz lehetőség. A konferencia javasolt neve: 2nd Hungarian Neuroscience Workshop on ....


A pályázatnak tartalmaznia kell az előadók nevét, intézményét, az előadások, gyakorlatok/címét, max. 200 szóban a szimpózium/workshop témáját, egy rövid költségvetést, tervezett helyszínt, más tervezett támogatásokat és legalább 30 MITT tag támogatását igazoló aláírásokat vagy emaileket.


Mivel a 2024-es évben a FENS Fórumot Bécsben közösen rendezi meg az Osztrák Idegtudományi társaság (ANA) és a MITT, ezért az elbíráláskor előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek a FENS Forum 2024 Satellite Event pályázatán nyertesként lehetőséget kapnak a szatellita jellegű konferencia megrendezésére közvetlenül a FENS Fórumot megelőzően vagy azt követően. A „FENS Forum 2024 Satellite Event” pályázat meghosszabbított beadási határideje: 2023. december 13., amit az alábbi linken lehet megtenni: https://fensforum.org/satellite-events/. A szervezőkkel való egyeztetést követően a MITT-hez 2023. december 31-ig eljuttatott FENS Satellite Event pályázatot a fenti határidő lejárta után is figyelembe veszik.


A MITT konferenciaszervezési pályázat beadási határideje: 2023. december 31.


A MITT-hez a pályázatot pdf formában a kubicza.margo@med.semmelweis-univ.hu címre kérjük eljuttatni.

Kérjük a pályázókat, hogy a pályázatban nyilatkozzanak, hogy egyben FENS Satellite Event pályázatot is kívánnak-e beadni, vagy már előzetesen benyújtották-e a pályázatukat a FENS Satellite Event-re is.


Sikeres pályázást kívánva:

Hernádi István a MITT elnöke

Vissza
Konferencia