News

Posztdoktori kutató állás

2020.12.18 | MITT

Posztdoktori kutató állás


A Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet Idegi Jelátvitel Kutatócsoportja (vezető: Dr. Makara Judit) posztdoktori kutató munkatársat keres. Kutatásunk célja a hippokampális idegsejtek szinaptikus jelfeldolgozási mechanizmusainak és azok a neuronhálózat együttes működésében játszott szerepének megismerése in vitro és in vivo elektrofiziológiai és két-foton mikroszkópiás módszerek alkalmazásával.


A jelentkezéshez szükséges feltételek: PhD fokozat, a kutatási területnek megfelelő neurobiológiai háttértudás, önálló munkavégzésre való motiváció és képesség, valamint legalább középszintű angol nyelvtudás. Előnyt jelent az elektrofiziológiai és/vagy fluoreszcens képalkotó módszerek használatában való jártasság és a nemzetközi szakmai tapasztalat.


Az állás legkorábban 2021 januárjától betölthető, kutatási tapasztalattól függő kiemelt bérezéssel. A jelentkezéshez mellékelni kell szakmai önéletrajzot, rövid motivációs levelet és legalább két referenciaadó elérhetőségét. A pályázatokat emailen várjuk a következő címre: makara.judit@koki.hu.


Makara Judit

KOKI Idegi Jelátvitel Kutatócsoport

Budapest 1083 Szigony u. 43.




Back
Job offer